Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

SKUPŠTINA CG: 8. marta 2018. godine Druga sjednica Prvog redovnog zasijedanja - Razmatranje predloga zakona

Druga sjednica Prvog redovnog (proljećnjeg) zasijedanja održaće se u četvrtak, 8. marta 2018. godine, u zgradi Skupštine Crne Gore, sa početkom u 11.00 sati.

Više

U TOKU MISIJA MMF-A PO ČLANU IV

Ministar finansija Darko Radunović sa saradnicima, održao je uvodni sastanak sa misijom Međunarodnog monetarnog fonda, na čelu sa šefom za Crnu Goru Martinom Petrijem, koja u našoj zemlji boravi sa ciljem redovnih godišnjih konsultacija po članu IV Statuta Fonda, odnosno prikupljanja aktuelnih informacija o stanju ekonomije, izgledima i politikama planiranim za naredni period.

Više

ZA PRIMJENU PROPISA ZA EKO DIZAJN PROIZVODA VAŽNA OBUKA INSPEKTORA

Kontinuirano informisanje kompanija i inspekcijskih organa o predstojećoj primjeni propisanih zahtjeva za eko dizajn proizvoda koji utiču na potrošnju energije doprinijeće većoj spremnosti svih učesnika na tržištu: uvoznika i distributera po pitanju nabavke enegetski efikasnih proizvoda, a inpeskcijksih organa po pitanju kontrole proizvoda na tržištu.

Više

DO DALJNJEG ODLOŽENO UVOĐENJE REGISTAR KASA U TAKSI VOZILIMA

Uvođenje registar kasa u taksi vozilima odloženo je do daljnjeg. To je dogovoreno na sastanku predstavnika Unije taksi prevoznika sa savjetnicom direktora Poreske uprave Brankom Jauković.

Više

UNAPRIJEĐEN RAD UPRAVE CARINA

Uprava carina je posljednjih godina unaprijedila rad u smislu transparentnosti, efikasnosti, sistema analize rizika, naknadne kontrole, iako su pojedina pitanja još uvijek otvorena. U oblasti elektronskih servisa i elektronske komunikacije sa privrednim

Više

INDEKS PERCEPCIJE KORUPCIJE: Crna Gora ne postiže napredak

Iako je zadržala 64. mjesto od 180 zemalja u istraživanju Indeksa percepcije korupcije (CPI) Transparency internationa (TI), Crna Gora je i dalje u grupi zemalja sa rezultatom ispod 50, što znači da nije postignut napredak kad je u pitanju borba protiv korupcije.

Više