Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

VLADA CG: Utvrđen Predlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o slobodi vjeroispovijesti ili uvjerenja i pravnom položaju vjerskih zajednica

Vlada Crne Gore je, na trećoj održanoj sjednici kojom je predsjedavao predsjednik prof. dr Zdravko Krivokapić, utvrdila Predlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o slobodi vjeroispovijesti ili uvjerenja i pravnom položaju vjerskih zajednica.

Više

MINIMALNA ZARADA U CG GODIŠNJE RASTE DVA EURA

Crnogorska minimalna zarada u neto iznosu od 222 eura, koliko iznosi bez poreza i doprinosa, među najnižima je u svijetu, a to je u posljednjem izvještaju konstatovala i Međunarodna organizacija rada (MOR).

Više

PORESKA UPRAVA CG: Naplata na nivou plana iz rebalansa budžeta

Poreska uprava će ove godine imati značajnije smanjenje naplate prihoda u odnosu na prošlu godinu, ali posmatrajući plan koji je napravljen rebalansom budžeta krajem juna, to će biti na nivou plana ili nešto iznad, saopštila je Milica Vuletić iz Poreske uprave.

Više

UDRUŽENJE UGOSTITELJA CG TRAŽI POMOĆ DRŽAVE

Udruženje ugostitelja Crne Gore (UUCG) saopštilo je da 1. decembra ta djelatnost nema nikakvu pomoć od države i da je pomoć ovom sektoru urgentna.

Više