Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

VLADA CG: Utvrđeni Predlog zakona o administrativnim taksama i Predlog zakona o lokalnim komunalnim taksama, donijeta Uredba o načinu, uslovima i vremenu davanja na korišćenje dobara nacionalnih parkova

Vlada Crne Gore je usvojila Izvještaj o realizaciji Programa rada Vlade Crne Gore za 2018. godinu koji je pokazao da je stepen realizacije obaveza premašio tri četvrtine (77,2 odsto). Ostvareni su u 2018. godini odlični rezultati koji uključuju visok ekonomski rast, značajno smanjenje stope nezaposlenosti, rast stranih investicija i intenzivnu realizaciju razvojnih projekata – ocijenjeno je u diskusiji.

Više

OKRUGLI STO POVODOM JAVNE RASPRAVE O NACRTU ZAKONA O ELEKTRONSKOJ UPRAVI 21. JANUARA 2019. GODINE

Okrugli sto povodom javne rasprave o Nacrtu zakona o elektronskoj upravi održaće se u ponedjeljak, 21. januara sa početkom u 10:00 časova, u Staroj zgradi Vlade (Plenarna sala).Na okruglom stolu govoriće Dejan Abazović, državni sekretar Ministarstva javne uprave i Bojana Bajić, načelnica Direkcije za interoperabilnost registara i normativne poslove.

Više

DOSTUPNA ZAJEDNIČKA PREGOVARAČKA POZICIJA ZA POGLAVLJE 27

Kancelarija za evropske integracije objavila je Zajedničku poziciju Evropske unije za poglavlje 27 – Životna sredina i klimatske promjene, koja predstavlja polazni i najvažniji dokument za planiranje obaveza koje je neophodno realizovati u okviru ove oblasti u narednom periodu.

Više

CENTRALNA BANKA CG: Stranih investicija 747,6 miliona eura

Ukupan priliv stranih direktnih investicija (SDI) u prvih 11 mjeseci prošle godine iznosio je 747,6 miliona eura, dok se istovremeno iz zemlje odlilo 444 miliona eura, pokazuju preliminarni podaci Centralne banke (CBCG).

Više