Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

SKUPŠTINA CG: 20. OKTOBRA 2017. godine Četvrta - posebna sjednica Drugog redovnog (jesenjeg) zasijedanja

Četvrta - posebna sjednica Drugog redovnog jesenjeg zasijedanja Skupštine Crne Gore, povodom deset godina od proglašenja Ustava Crne Gore ("Sl. list CG", br. 1/2007 i 38/2013 - Amandmani I-XVI), biće održana u Vladinom domu na Cetinju, 20. oktobra 20017. godine, sa početkom u 11 časova.

Više

NACRT ZAKONA O SPORTU: Raspored okruglih stolova u okviru javne rasprave

Ministarstvo sporta je 22. septembra 2017. godine dalo na javnu raspravu Nacrt zakona o sportu. S tim u vezi, Ministarstvo sporta poziva zainteresovanu javnost da uzme učešće na okruglim stolovima koji se organizuju u okviru javne rasprave:

Više

EVROPSKA INVESTICIONA BANKA: Za 15 godina u CG 630 miliona eura investicija

Ministarstvo evropskih poslova Aleksandar Andrija Pejović rekao je da je zadovoljan dosadašnjom saradnjom sa Evropskom investicionom bankom (EIB), koja je u posljednjih 15 godina u Crnu Goru investirala 630 miliona eura.

Više

PORESKA UPRAVA: Vraćeno 2,6 miliona eura doprinosa

Zaključno sa septembrom 2017. godine, 329 osoba je dobilo povraćaj preplaćenih doprinosa na plate u ukupnom iznosu od 2,6 miliona eura, saopšteno je iz Poreske uprave (PU).

Više