Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

SAOPŠTENJE SA SJEDNICE USTAVNOG SUDA ODRŽANOJ 17.09.2018. GODINE

Vijeće za rješavanje pretpostavki za meritorno odlučivanje o ustavnim žalbama Ustavnog suda, u sastavu: predsjednik Dragoljub Drašković i sudije: Miodrag Iličković i Hamdija Šarkinović, na XXII sjednici održanoj 17. septembra 2018. godine:

Više

ODRŽAN OSMI SASTANAK PODODBORA ZA INOVACIJE, LJUDSKE RESURSE, INFORMATIČKO DRUŠTVO I SOCIJALNU POLITIKU: Razmotrene tekuće aktivnosti, kao i predstojeće ključne obaveze i planovi u poglavljima 2 - Sloboda kretanja radnika, 10 - Informatičko društvo i mediji, 19 - Socijalna politika i zapošljavanje, 25 - Nauka i istraživanje i 26 - Obrazovanje i kultura

“Crna Gora predano radi na ispunjavanju završnih mjerila u poglavljima koja se odnose na oblasti inovacija, ljudskih resursa, informatičkog društva i socijalne politike. Odlučni smo da zadržimo dobru dinamiku sprovođenja reformi i dostignemo standarde najrazvijenijih zemalja Evrope”, poručio je glavni pregovarač Aleksandar Drljević.

Više