Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

POČETAK ŠKOLSKE GODINE JE ODGOĐEN ZA 1. OKTOBAR

Početak školske godine je, na preporuku Instituta za javno zdravlje, odgođen je za 1. oktobar, zbog procjene zdravstvenih vlasti da regularan početak školske godine, za koji je obrazovni sistem bio spreman, nosi rizik po zdravlje djece zbog neizvjesnog razvoja epidemiološke situacije koja je, iako pod kotrolom, još uvijek složena.

Više

ZAVRŠETAK PRVE DIONICE AUTOPUTA BAR-BOLJARE OČEKUJE SE TOKOM LJETA NAREDNE GODINE

Završetak prve dionice autoputa Bar-Boljare očekuje se tokom ljeta naredne godine, kazao je direktor poslovne jedinice za upravljnje projektom izgradnje auto-puta Bar Boljare Goran Vujović. On očekuje da se krajem ove ili početkom naredne godine steknu uslovi za gradnju dionice od Mateševa do Andrijevice.

Više

ODRŽAN SASTANAK PREDSJEDNIKA SKUPŠTINE SA PREDSTAVNICIMA POSMATRAČKE MISIJE POVODOM PREDSTOJEĆIH IZBORA

Predsjednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović primio je glavni tim Izborne posmatračke misije ODIHR-a, na čelu sa šefom misije Tamašem Maserićem.

Više

OBJAVLJEN JAVNI POZIV ZA SUBVENCIONISANJE KAMATE KREDITA ZA TURIZAM I UGOSTITELJSTVO

U okviru trećeg paketa socio-ekonomskih mjera koji je Vlada Crne Gore usvojila 23. jula u cilju pomoći turističkoj privredi kreirane su kratkoročne i dugoročne mjere – Podrška sektoru turizma.

Više

PRIVREDNA KOMORA OBJAVILA SNIMAK VEBINARA NA TEMU „RAZVOJ NOVIH PROIZVODA I USLUGA“

Privredna komora Crne Gore, u okviru projekta „Otvoreni podaci za otvorene evropske inovacije“ - odeon (“Open Data for European Open INnovation”, realizovala je vebinar „Razvoj novih proizvoda i usluga“. Projekat odeon je kofinansiran od Evropske unije i realizuje se u okviru Mediteranskog transnacionalnog programa saradnje „INTERREG Mediterranean“, a uz podršku Ministarstva javne uprave, kao pridruženog partnera u Crnoj Gori.

Više