Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

SKUPŠTINA CG: 20. januara 2021. godine Prva i Druga sjednica vanrednog zasijedanja - Ponovno odlučivanje o usvojenim zakonima

Sjednica Prvog vanrednog zasijedanja Skupštine Crne Gore u 2021. godini će se održati 20. januara 2021. godine, u zgradi Skupštine Crne Gore, sa početkom u 12:00 sati.

Više

RODNA RAVNOPRAVNOST MORA BITI DIO PROCESA PRISTUPANJA CRNE GORE EU

Rodna ravnopravnost je temeljna vrijednost EU i mora biti jasno prepoznata kao sastavni dio procesa pristupanja zemalja zapadnog Balkana, saopšteno je iz NVO Centar za ženska prava.

Više

UREDBA O NAČINU OBRAZOVANJA MAKSIMALNIH MALOPRODAJNIH CIJENA NAFTNIH DERIVATA: Sve vrste goriva skuplje od dva do pet centi

Sve vrste goriva u Crnoj Gori od 19. januara 2021. godine su skuplje od dva do pet centi, saopštilo je Ministarstvo kapitalnih investicija.

Više

OČEKUJE SE POTPISIVANJE OPŠTEG KOLEKTIVNOG UGOVORA

Opšti kolektivni ugovor (OKU) bio bi davno potpisan da je za to postojala spremnost socijalnih partnera, ocijenili su Unije poslodavaca Crne Gore (UPCG) i poručili da se nadaju da će Zakon o izmjeni Zakona o radu biti ponovno izglasan u Skupštini.

Više