Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

ZAKON O ZAŠTITI I SPAŠAVANJU: Zakon predviđa prekršajnu novčanu kaznu od trostrukog do desetostrukog iznosa minimalne zarade u Crnoj Gori za onog ko loži vatru i ostavlja zapaljene predmete na mjestima na kojima postoji povećana opasnost od izbijanja i širenja požara

Zakon o zaštiti i spašavanju ("Sl. list CG", br. 13/2007, 5/2008 - ispr., 86/2009 - dr. zakon, 32/2011 i 54/2016 - dalje: Zakon) predviđa i prekršajnu novčanu kaznu od trostrukog do desetostrukog iznosa minimalne zarade u Crnoj Gori za onog ko "loži vatru i ostavlja zapaljene predmete na mjestima na kojima postoji povećana opasnost od izbijanja i širenja požara".

Više

NACRT ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O ZAŠTITI I ZDRAVLJU NA RADU: Izvještaj sa javne rasprave o Nacrtu zakona

Na osnovu člana 12 Uredbe o postupku i načinu sprovođenja javne rasprave u pripremi zakona ("Sl. list CG", br. 12/2012), Ministarstvo rada i socijalnog staranja objavljuje Izvještaj o javnoj raspravi na Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o zaštiti i zdravlju na radu.

Više

JAVNE RASPRAVE O PRAVILNIKU O SADRŽAJU JAVNOG KONKURSA ZA RASPODJELU SREDSTAVA ZA FINANSIRANJE PROJEKATA I PROGRAMA NEVLADINIH ORGANIZACIJA I IZGLEDU I SADRŽAJU PRIJAVE NA JAVNI KONKURS, UREDBI O POSTUPKU I NAČINU KOFINASIRANJA PROJEKATA I PROGRAMA NEVLADINIH ORGANIZACIJA PODRŽANIH IZ FONDOVA EVROPSKE UNIJE I UREDBI O FINANSIRANJU PROJEKATA I PROGRAMA NEVLADINIH ORGANIZACIJA U OBLASTIMA OD JAVNOG INTERESA

Ministarstvo finansija obvještava zainteresovanu javnost da pokreće javnu raspravu o Pravilniku o sadržaju javnog konkursa za raspodjelu sredstava za finansiranje projekata i programa nevladinih organizacija i izgledu i sadržaju prijave na javni konkurs, Uredbi o postupku i načinu kofinasiranja projekata i programa nevladinih organizacija podržanih iz fondova Evropske Unije i Uredbi o finansiranju projekata i programa nevladinih organizacija u oblastima od javnog interesa.

Više

JAVNI POZIV NEVLADINIM ORGANIZACIJAMA ZA IZBOR TRI PREDSTAVNIKA/CE U SASTAV RADNE GRUPE ZA UČEŠĆE U PRIPREMI PREGOVORA O POGLAVLJU 5- JAVNE NABAVKE: Rok za podnošenje prijedloga je 8 dana

Ministarstvo evropskih poslova poziva nevladine organizacije koje se bave temama iz oblasti Javnih nabavki da dostave predlog za izbor tri predstavnika/ce u sastav radne grupe za učešće u pripremi pregovora o Poglavlju 5 - Javne nabavke.

Više

ZABRANJEN RIBOLOV NA SKADARSKOM JEZERU

Zbog niskog vodostaja zabranjuje se ribolov u Skadarskom jezeru, saopšteno je iz Nacionalnih parkova.

Više