Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

PREDLOG ZAKONA O IZMJENI I DOPUNI ZAKONA O RADU: Socijalni savjet podržao povećanje minimalne zarade

Održana je Prva vanredna sjednica Socijalnog savjeta Crne Gore uoči skupštinske rasprave o povećanju minimalne zarade. Na poziv predsjednika Socijalnog savjeta gospodina Predraga Mitrovića, sjednici su prisustvovali predsjednik Skupštine gospodin Aleksa Bečić i predsjednik Vlade Crne Gore prof. dr Zdravko Krivokapić.

Više

UREDBA O OBILjEŽAVANjU DUVANSKIH PROIZVODA I ALKOHOLNIH PIĆA AKCIZNIM MARKICAMA: Počelo elektronsko upravljanje akciznim markicama

Uprava carina je počela sa primjenom sistema za elektronsko upravljanje akciznim markicama.

Više

DOZNAKE ZA BOLOVANJE NARUČUJU SE PREKO PORTALA

Osiguranici Fonda za zdravstveno osiguranje ne moraju u vrijeme pandemije korona virusa lično da prisustvuju vijeću Ljekarske komisije, već mogu da predaju medicinsku dokumentaciju službi Fonda koja je dalje razmatra, ili da to učini neko umjesto njih, pa tako ne dolaze u kontakt sa velikim brojem ljudi, ukazao je direktor te zdravstvene ustanove Sead Čirgić.

Više

POVREDA ČASTI: Najveći broj tužbi zbog povrede časti I ugleda pokreću građani

Najveći broj tužbi zbog povrede časti i ugleda pokreću građani, a od novinara i medija je, tokom deset godina od dekriminalizacije klevete, traženo više od tri miliona eura, saopšteno je iz Sindikata medija Crne Gore.

Više