Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

ZAKONI O KREDITNIM INSTITUCIJAMA I O SANACIJI KREDITNIH INSTITUCIJA: Otvoreni dijalog o novim zakonskim rješenjima

Predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić sastao se sa predstavnicima Udruženja banaka Crne Gore, i pozdravio inicijativu sagovornika da u otvorenom dijalogu razmotre nedavno donesena zakonska rješenja, koja se posebno odnose na bankarski sektor.

Više

U PRIPREMI REFORMA INSPEKCIJSKOG NADZORA

Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) i Javno-privatno udruženje za unapređenje poslovnog okruženja (NALED) pružiće pomoć u reformi inspekcijskog nadzora u Crnoj Gori, saopšteno je iz Uprave za inspekcijske poslove.

Više

CENTRALNA BANKA CG: U blokadi 18,85 hiljada preduzeća i preduzetnika

U Crnoj Gori je, prema podacima Centralne banke (CBCG), na kraju decembra prošle godine u blokadi bilo 18,85 hiljada preduzeća i preduzetnika, 0,21 odsto više nego u novembru prošle godine.

Više

MINISTARSTVO ZDRAVLJA: Plaćeno odsustvo roditelju djeteta do 11 godina tokom onlajn sistema učenja

Jednom od roditelja ili samohranom roditelju djeteta koje nije starije od 11 godina i djeteta sa posebnim obrazovnim potrebama - smetnjama u razvoju obezbjeđuje se pravo na plaćeno odsustvo sa rada tokom onlajn sistema učenja, saopšteno je iz Ministarstva zdravlja.

Više