Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

VLADA CG: Donijeta Uredba o izmjenama i dopunama Uredbe o organizaciji i načinu rada državne uprave

Vlada Crne Gore je usvojila zapisnike o odlukama donijetim, na osnovu člana 10 Uredbe o Vladi Crne Gore, bez održavanja sjednice 30. decembra 2020. godine, kao i 04, 05. i 13. januara 2021. godine.

Više

UREDBA O IZMJENAMA I DOPUNI UREDBE O ORGANIZACIJI I NAČINU RADA DRŽAVNE UPRAVE: Zaposleni u Poreskoj i upravama za igre na sreću, nekretnine i imovinu radiće do nove sistematizacije

Zaposleni u Poreskoj i upravama za igre na sreću, nekretnine i imovinu, njih oko 1,2 hiljade, nastaviće da rade i nakon objedinjavanja tih organa, do donošenja novih rješenja o unutrašnjoj organizaciji, saopšteno je iz Ministarstva javne uprave.

Više

NASTAVLJEN DIJALOG SA PRIVREDOM U CILJU KREIRANJA BOLJIH MJERA PODRŠKE

Ministar ekonomskog razvoja mr Jakov Milatović, zajedno sa državnim sekretarkama u Ministarstvu ekonomskog razvoja dr Milenom Lipovina-Božović i mr Ivanom Đurović i državnim sekretarom u Ministarstvu finansija i socijalnog staranja Jankom Odovićem, sastao se sa privrednim udruženjima u cilju nastavka dijaloga iz decembra prošle godine, i tom prilikom predočio privrednicima status novog paketa podrške za prvi kvartal 2021. godine.

Više

PORAST PODRŠKE ČLANSTVU CRNE GORE U EVROPSKOJ UNIJI

Godina za nama donijela je značajan skok podrške crnogorskih građana članstvu države u Evropskoj uniji, pokazuju rezultati istraživanja koje je za potrebe Delegacije Evropske unije u Crnoj Gori sprovela Agencija DeFacto u novembru i decembru 2020. 77,6% crnogorskih građana ima pozitivan stav o Evropskoj uniji (u odnosu na 66,1% u decembru 2019.) a smanjuje se broj onijh koji imaju negativan stav, 17,7% u decembru 2020 (u odnosu na 24,3% u decembru 2019.).

Više