Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

NACIONALNO KOORDINACIONO TIJELO ZA ZARAZNE BOLESTI: Od 15. novembra 2020. godine na snazi jedinstvene epidemiološke mjere na teritoriji cijele države

Nacionalno koordinaciono tijelo za zarazne bolesti (NKT) odlučilo je da sa subotom 14. novembrom u 24:00 sata ukine dosadašnji sistem semafora i da od nedjelje u 00:00 sati uvede jedinstvene epidemiološke mjere za na teritoriji cijele države.

Više

ZAKON O KONVERZIJI KREDITA U ŠVAJCARSKIM FRANCIMA CHF U EURE EUR: Problemi klijenata još nijesu riješeni

Problemi klijenata koji su uzeli kredite u švajcarskim francima u Crnoj Gori još nijesu riješeni, jer sudski proces koji je 2013. godine pokrenulo njih oko 270 još nije završen.

Više

PREDLOG ZAKONA O BUDŽETU ZA 2021. GODINU: Predlog će biti spreman do 20. decembra 2020. godine

Predlog budžeta za narednu godinu biće pripremljen do 20. decembra, saopštio je mandatar za sastav vlade, Zdravko Krivokapić i dodao da je u pitanju velika obaveza i da neće iznevjeriti građane.

Više

PODRŠKA EU ZA PREDUZEĆA SA IZVOZNIM POTENCIJALOM: Prijavna dokumentacija i popunjen upitnik o spremnosti za izvoz se podnose do 27. novembra

Evropska unija (EU) će malim i srednjim preduzećima (MSP) u Crnoj Gori, koja se već bave izvozom ili posjeduju izvozni potencijal, pomoći da bolje razumiju koristi od izvoza i imaju bolji pristup tržištima, saopšteno je iz Ministarstva ekonomije.

Više