Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

PREDLOG ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O SOCIJALNOJ I DJEČJOJ ZAŠTITI: Dječiji dodatak i za osnovce i srednjoškolce nezaposlenih roditelja

NVO "Euromost", Alternativa i NVO "Gornji Ibar" pozivaju Vladu i Skupštinu Crne Gore, da kroz izmjenu i dopunu Zakona o socijalnoj i dječijoj zaštiti, uvrsti i inicijativa, kojom bi se i svoj djeci koja pohađaju osnovno i srednje obrazovanje dodijelio dječiji dodatak, ako su im roditelji nezaposleni i ne primaju nikakvo socijalno i materijalno obezbjeđenje.

Više

NACRT ZAKONA O UNUTRAŠNJIM POSLOVIMA: Objavljen izvještaj sa javne rasprave

U skladu sa članom 18 Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija, Ministarstvo unutrašnjih poslova objavljuje Izvještaj o sprovedenoj javnoj raspravi o Nacrtu zakona o unutrašnjim poslovima, koji možete preuzeti na sljedećem linku: Izvještaj sa javne rasprave

Više

CENTRALNA BANKA CG: U blokadi 18.980 preduzeća

U Crnoj Gori je, prema podacima Centralne banke (CBCG), na kraju januara u blokadi bilo 18,98 hiljada preduzeća i preduzetnika, 0,7 odsto više nego u decembru.

Više

EUROSTAT NEĆE PRATITI POPIS STANOVNIŠTVA U CG

Nije planirano da Eurostat nadgleda popis stanovništva u Crnoj Gori na terenu, saopšteno je iz te institucije. Kako su ukazali iz Službe za odnose sa javnošću Eurostata, ova institucija je 2011. godine bila djelimično uključena u praćenje Popisa u Crnoj Gori.

Više