Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

VLADA CG: Donijeta Odluka o visini, načinu i uslovima plaćanja naknada za korišćenje državnih puteva

Vlade Crne Gore je, na desetoj sjednici održanoj 11. februara 2021. godine kojom je predsjedavao premijer prof. dr Zdravko Krivokapić, donijela Odluku o visini, načinu i uslovima plaćanja naknada za korišćenje državnih puteva.

Više

ZAKON O KONVERZIJI KREDITA U ŠVAJCARSKIM FRANCIMA CHF U EURE EUR: Zaduženi u francima da plate još milion za sudske troškove

Klijenti Hipo Alpe Adrija banke (HAAB), sadašnje Adiko banke, moraće da plate od osam do deset hiljada za sudske troškove, nakon što je Viši sud potvrdio presudu Osnovnog suda.

Više

PREDLOG ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O SOCIJALNOJ I DJEČJOJ ZAŠTITI: Zaštitnik ljudskih prava i sloboda traži da se Predlog zakona usaglasi shodno antidiskriminacionom zakonodavstvu

Zaštitnik ljudskih prava i sloboda Crne Gore dostavio je Skupštini Crne Gore Mišljenje na Predlog zakona o izmjenama i dopuni Zakona o socijalnoj i dječjoj zaštiti, u kojem je ukazano da ovaj zakonski tekst treba normativno urediti, odnosno usaglasiti shodno antidiskriminatornom zakonodavstvu.

Više