Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

PARLAMENTARNA SKUPŠTINA SAVJETA EVROPE NEĆE PRATITI IZBORE

Evropska komisija se raduje inkluzivnim i kredibilnim izborima koji će se održavati u skladu sa međunarodnim standardima i crnogorskim ustavnim i pravnim okvirom.

Više

MINISTARSTVO POLJOPRIVREDE KROZ MJERE AGROBUDŽETA ZA 2020. GODINU ISPLATILO POLJOPRIVREDNICIMA 575 HILJADA EURA

Povodom sadržine otvorenog pisma poslanice Demokrata Zdenke Popović, u obavezi smo da ukažemo da je Centralna banka po Zakonu o investiciono-razvojnom fondu Crne Gore ("Sl. list CG", br. 88/2009 i 40/2010 - ispr. i 80/2017) nadležna za kontrolu poslovanja IRF i to samo u dijelu usklađenosti sa propisima koje donosi CBCG, a što se odnosi na upravljanje rizicima i adekvatnost kapitala.

Više

CRNOGORCI KOD RODITELJA ŽIVE DO 33. GODINE

Ministarstvo prosvjete objavilo je Naknadni konkurs za upis u prvi razred srednje škole za školsku 2020/21. godinu, a ukupan broj mjesta u ovom upisnom roku je 2031. Prijava se predaju elektronski, putem portala www.upisi.edu.me od 14. do 17. avgusta.

Više

POČINJE KAMPANJA “GLASAJ SLOBODNO”: Cilj kampanje je da građane/ke podsjeti na njihovo pravo da glasaju po svom ubjeđenju

Pokrenuto je i 14 postupaka po podnijetim prigovorima koji se, između ostalih, odnose i na subjekte koji pružaju usluge medijskog oglašavanja

Više