Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

ZAKONIK O KRIVIČNOM POSTUPKU: U porastu broj sporazuma o priznanju krivice

Institut o sporazumnom priznanju krivice sve se češće primjenjuje u Crnoj Gori, čemu u prilog idu i statistički podaci prema kojima je samo u Osnovnom sudu u Podgorici u protekle dvije godine usvojeno 123 takve nagodbe koje su okrivljeni potpisali sa tužilaštvom.

Više

ZAKON O IZMJENI I DOPUNAMA ZAKONA O DRŽAVNIM SIMBOLIMA I DANU DRŽAVNOSTI CRNE GORE: Predviđene novčane kazne za nepoštovanje grba, zastave i himne

Crnogorski parlament usvojio je Zakon o izmjeni i dopunama Zakona o državnim simbolima i Danu državnosti Crne Gore, kojim su predviđene novčane kazne za nepoštovanje grba, zastave i himne Crne Gore. Za usvajanje Zakona glasala su 43 poslanika, a uzdržanih i protiv bije bilo.

Više

JAVNI DUG UVEĆAN ZA 2,5 MILIJARDE EURA

Javni dug Crne Gore je za 13 godina, od obnove nezavisnosti, uvećan za skoro dvije i po milijarde eura i sada se država nalazi u zoni visoke zaduženosti, saopštio je ekonomski analitičar Zarija Pejović.

Više

OD 11. JUNA 2019. GODINE ORTO-FOTO SNIMCI NA JEDNOM MJESTU

Od 11. juna 2019. godine je aktivan portal na kojem su dostupni vertikalni i kosi orto-foto snimci za teritoriju Crne Gore, saopšteno je iz Ministarstva održivog razvoja i turizma.

Više