Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

MJERE U CILJU SUZBIJANJA PANDEMIJE COVID-19 ZA PERIOD DO 24. FEBRUARA 2021. GODINE: Posebne mjere donijete su za opštine Budva i Tivat

Ministarstvo zdravlja donijelo je nove, rigoroznije mjere u cilju suzbijanja pandemije koronavirusa. Mjere važe do 24. februara.

Više

U PRIPREMI NACRTA ZAKONA O BUDŽETU ZA 2021. GODINU: Nacrt pred Vladom CG u martu

Izrada Nacrta zakona o budžetu za 2021. godinu je u toku i pravovremeno će biti dostavljen Vladi na razmatranje, saopšteno je u Ministarstvu finansija i socijalnog staranja.

Više

MINISTARSTVO JAVNE UPRAVE, DIGITALNOG DRUŠTVA I MEDIJA: Cilj je smanjenje birokratije i pojednostavljenje procedura, radi daljeg razvoja digitalne ekonomije i jačanja ekonomskog rasta

Ministarstvo javne uprave, digitalnog društva i medija pažljivo osluškuje potrebe poslovne zajednice, kako bi radili na smanjenju birokratije, pojednostavljenju procedura, a sve u cilju daljeg razvoja digitalne ekonomije, ali i jačanja ekonomskog rasta, saopštila je ministarka javne uprave, digitalnog društva i medija Tamara Srzentić.

Više

PROCES ZAPOŠLJAVANJA BIĆE TRANSPARENTNIJI

U narednom periodu je potrebno sprovesti sve neophodne reforme koje će obezbijediti veće povjerenje građana u proces zapošljavanja i jednaku dostupnost radnih mjesta svim kandidatima bez obzira na rasnu, nacionalnu, vjersku ili bilo koju drugu pripadnost, poručila je v.d. direktora Uprave za kadrove Jovana Nišavić.

Više

TAKSISTI TRAŽE SUBVENCIJE NA ZARADE

Ministarstvo kapitalnih investicija kojim rukovodi Mladen Bojanić zatražilo je od Milojka Spajića, ministra finansija i socijalnog staranja, da razmotri probleme sa kojima se susrijeću taksisti preduzetnici okupljeni pri Strukovnom sindikatu taksista Crne Gore.

Više