Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

JAVNI POZIV ZA KONSULTACIJE POVODOM IZRADE PROGRAMA EKONOMSKIH REFORMI ZA PERIOD 2021-2023. GODINA: Rok za sugestije 22. septembar 2020. godine

Programom rada Vlade za 2020. godinu predviđena je izrada Programa ekonomskih reformi za Crnu Goru za period 2021-2023. godina. Crna Gora već sedmu godinu pristupa izradi Programa ekonomskih reformi, koji obuhvata ekonomsku politiku Crne Gore za narednu godinu i srednjoročni period, kao i agendu strukturnih reformi koja prikazuje javne politike u 8 oblasti i to: reforma tržišta energije i saobraćaja; poljoprivreda, industrija i usluge; poslovni ambijent i smanjenje neformalne ekonomije; istraživanje, razvoj i inovacije i digitalna transformacija; reforme ekonomske integracije; obrazovanje i vještine; zapošljavanje i tržište rada; socijalna zaštita i inkluzija (uključujući zdravstvenu zaštitu).

Više

EU DONIRALA CG 610 MILIONA EURA

Evropska unija (EU) bespovratno je pomogla Crnu Goru sa 610 miliona eura u periodu od 2007. godine do danas, pokazuju zvanični podaci.

Više

CENTRALNA BANKA CG: Na računima nerezidenata u domaćim bankama 447 miliona eura

Nerezidenti, odnosno osobe koje ne žive u Crnoj Gori u ovdašnjim bankama drže 447 miliona eura, rečeno je iz Centralne banke.

Više

PROGRAM STRUČNOG OSPOSOBLJAVANJA LICA SA STEČENIM VISOKIM OBRAZOVANJEM: Prijave poslodavaca do 15. oktobra 2020. godine

Poziv za prijavu poslodavaca za učešće u Programu stručnog osposobljavanja lica sa stečenim visokim obrazovanjem biće otvoren do 15. oktobra do 15 časova, saopšteno je iz Ministarstva prosvjete.

Više