Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

SKUPŠTINA CG: 18. februara 2021. godine Sjednica Trećeg vanrednog zasijedanja - Razmatranje predloga zakona

Sjednica Trećeg vanrednog zasijedanja u 2021. godini biće održana u četvrtak 18. februara, u zgradi Skupštine Crne Gore, sa početkom u 12:00 sati.

Više

PREDLOG ZAKONA O IZMJENI I DOPUNAMA ZAKONA O POREZU NA DOHODAK FIZIČKIH LICA: Izvršiće se uključivanje novih oblika izdataka koji se u poreske svrhe priznaju kao rashod u iznosu do 3% ukupnog prihoda

Vlada je utvrdila Predlog zakona o izmjeni i dopunama Zakona o porezu na dohodak fizičkih lica. Predmetnim zakonom izvršiće se uključivanje novih oblika izdataka koji se u poreske svrhe priznaju kao rashod u iznosu do 3% ukupnog prihoda (socijalna, smanjenje siromaštva, zaštitu lica sa invaliditetom, društvenu brigu o djeci i mladima, pomoć starijim licima, zaštitu i promovisanje ljudskih i manjinskih prava, vladavinu prava, razvoj civilnog društva i volonterizma, evroatlanske i evropske integracije Crne Gore, umjetnost, tehničku kulturu, unapređenje poljoprivrede i ruralnog razvoja, održivi razvoj, zaštitu potrošača, rodnu ravnopravnost, borbu protiv korupcije i organizovanog kriminalai borbu protiv bolesti zavisnosti).

Više