Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

JAVNA RASPRAVA O NACRTU ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O NACIONALNOM JAVNOM EMITERU RADIO I TELEVIZIJA CRNE GORE: Rasprava će trajati do 12. februara 2019. godine

Ministarstvo kulture objavilo je javni poziv za sprovođenje javne rasprave o Nacrtu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o nacionalnom javnom emiteru Radio i Televizija Crne Gore, na način da sva zainteresovana pravna i fizička lica, odnosno organi, organizacije i udruženja dostave svoje primjedbe, predloge i sugestije u pisanoj formi na adresu: Ministarstvo kulture, Njegoševa bb, Cetinje ili u elektronskom obliku na e-mail adresu: filip.obadovic@mku.gov.me.

Više

JAVNA RASPRAVA O NACRTU ZAKONA O MEDIJIMA: Rasprava će do 12. februara 2019. godine

Ministarstvo kulture objavilo je javni poziv za sprovođenje javne rasprave o Nacrtu zakona o medijima, na način da sva zainteresovana pravna i fizička lica, odnosno organi, organizacije i udruženja dostave svoje primjedbe, predloge i sugestije u pisanoj formi na adresu: Ministarstvo kulture, Njegoševa bb, Cetinje ili u elektronskom obliku na e-mail adresu: marija.vlaovic@mku.gov.me.

Više

ZAKON O PLATNOM PROMETU: U porastu broj blokiranih kompanija

Centralna banka (CBCG) objavila je novi spisak preduzeća sa blokiranim računima, na kojem se nalazi 442 kompanije više nego na prethodnom.

Više

ODLUKA O UTVRĐIVANjU GODIŠNjEG BROJA DOZVOLA ZA PRIVREMENI BORAVAK I RAD STRANACA ZA 2019. GODINU: Predviđeno 20.454 dozvola

Kvota za privremeni boravak i rad stranaca za 2019. godinu, Vladinom odlukom, precizirana je na 20.454 dozvole, što je za 2.371 manje u odnosu na minulu godinu.

Više