Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

GRAĐANI SVE VIŠE KORISTE E-UPRAVU

Prema ranijem istraživanju Ministarstva javne uprave (MJU) šest od deset građana se prije odlučivalo za direktan kontakt sa raznim službama nego za elektronske usluge koje ovo ministarstvo obezbjeđuje putem portala eUprava.

Više

MONSTAT: Uvoz manji 18,7 odsto

Ukupna spoljnotrgovinska robna razmjena Crne Gore u prvih sedam mjeseci je, prema preliminarnim podacima Monstata, iznosila skoro 1,42 milijarde eura, što je 17,8 odsto manje u odnosu na isti period prošle godine.

Više

ZBOG ODGAĐANJA ŠKOLSKE GODINE SUBVENCIONISAĆE SE RODITELJIMA PLAĆENO ODSUSTVO ZA SEPTEMBAR

Ministarstvo ekonomije će, zbog odluke Ministarstva prosvjete o odlaganju početka školske godine, subvencionisati i plaćeno odsustvo za septembar roditeljima djece do 11 godina.

Više

PREPORUKE ZA ORGANIZOVANJE NASTAVE OD 1. OKTOBRA 2020. GODINE: Učenici svih uzrasta i nastavnici obavezni da nose maske, jedan učenik na četiri kvadrata

Institut za javno zdravlje uputio je preporuke Ministarstvu prosvjete za održavanje nastave od 1. oktobra, u kojima se navodi da su učenici svih uzrasta i nastavnici u crnogorskim školama obavezni da nose maske, a preporuka je da jedan učenik bude samu četiri kvadratna metra. Iz Instituta su upozorili ministarstvo da će u vrtićima biti kompleksnije organizovati funkcionisanje.

Više