Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

VLADA CG: Usvojen veći broj izvještaja

Vlada Crne Gore je, bez održavanja sjednice, a na osnovu pribavljene saglasnosti većine članova Vlade, usvojila Dvadeset peti kvartalni izvještaj o ukupnim aktivnostima u okviru procesa integracije Crne Gore u Evropsku uniju za period januar – mart 2020. koji će, prema ustanovljenoj procedure biti dostavljen Skupštini Crne Gore na razmatranje.

Više

NACIONALNO KOORDINACIONO TIJELO ZA ZARAZNE BOLESTI: Rigorozno sankcionisanje kršenja mjerâ, posebne mjere u Gusinju i Beranama

Nacionalno koordinaciono tijelo za zarazne bolesti (NKT) je na sjednici, kojom je predsjedavao predsjednik Milutin Simović, analiziralo epidemiološku situaciju u Crnoj Gori osvrnuvši se i na značajno usložnjavanje epidemiološke situacije u državama okruženja čime dodatno raste rizik i po našu zemlju.

Više

U PRIPREMI TREĆI PAKET EKONOMSKIH MJERA

U završnoj smo fazi izrade trećeg paketa mjera i ubrzo možemo očekivati njegovo usvajanje, istakla je ministarka ekonomije Dragica Sekulić.

Više