Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

KOIZVJESTIOCI PARLAMENTARNE SKUPŠTINE SAVJETA EVROPE: Evidentni pozitivni rezultati Crne Gore u vladavini prava

Potpredsjednik Vlade za politički sistem, unutrašnju i vanjsku politiku Zoran Pažin sastao se 3. oktobra 2017. godine sa koizvjestiocima Parlamentarne skupštine Savjeta Evrope za Crnu Goru (PSSE) Ionutom–Marianom Stroeom i Andreom Rigonijem, u okviru njihove zvanične posjete crnogorskim institucijama, političkim subjektima i organizacijama civilnog sektora.

Više

CRNA GORA OSTVARILA ZNAČAJAN NAPREDAK U 5 PREGOVARAČKIH POGLAVLJA

Crna Gora je u proteklih godinu ostvarila značajan napredak u pet pregovaračkih poglavlja, i to: 1. Slobodno kretanje robe, 16. Porezi, 20. Preduzetnička i industrijska politika, 29. Carinska unija i 30.Vanjski odnosi, ocijenili su predstavnici Evropske komisije (EK) na Desetom sastanku Pododbora za industriju, trgovinu, carine, poreze i saradnju sa drugim zemljama kandidatima koji je održan u Briselu 3. oktobra 2017. godine.

Više

CENTRALNA BANKA CG: Odlilo se 66,8 miliona eura

Ukupan priliv stranih direktnih investicija (SDI) u prvih sedam mjeseci 2017. godine iznosio je 316,6 miliona eura, dok se istovremeno iz zemlje odlilo 66,8 miliona eura, pokazuju preliminarni podaci Centralne banke (CBCG).

Više