Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

ZAKONOM RIJEŠITI PITANJE OTPREMNINA RADNICIMA KAP-A

Šefovi i predstavnici klubova poslanika parlamentarne većine i predstavnici Vlade održali su u Skupštini sastanak sa penzionisanim radnicima Kombinata aluminijuma Podgorica i sektora rudarske i metalske industrije, a tom prilikom je dogovoreno da se u toku ove godine donese zakon na osnovu kojeg će se izvršiti obaveze prema pomenutim bivšim radnicima.

Više

ZAKON O PLATNOM PROMETU: U porastu broj blokiranih preduzeća

Centralna banka (CBCG) objavila je novi spisak preduzeća sa blokiranim računima, na kojem se nalazi 55 kompanija više nego na prethodnom.

Više

ODLUKA O IZMJENAMA I DOPUNAMA ODLUKE O PRIVREMENIM MJERAMA ZA UBLAŽAVANJE NEGATIVNIH UTICAJA EPIDEMIJE ZARAZNE BOLESTI KOVID 19 NA FINANSIJSKI SISTEM: Prošireno pravo na moratorijum i restrukturiranje

Savjet CBCG usvojio je šesti paket mjera podrške privredi i građanima, kojim se proširuje obuhvat korisnika kredita koji imaju pravo na moratorijum, odobravanje i restrukturiranje kredita.

Više

PRIVREDNA KOMORA CG: Pronaći najbolje modele poslovanja i unapređenje poslovnog ambijenta

Privredna komora (PKCG) će djelovanje u ovoj godini usmjeriti na traženje najboljih modela poslovanja i unapređenje poslovnog ambijenta, uključujući internacionalizaciju djelovanja njenih članica u cilju sveukupnog ekonomskog napretka Crne Gore.

Više