Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

NACIONALNO KOORDINACIONO TIJELO ZA ZARAZNE BOLESTI: Data saglasnost na naredbe kojima se ublažavanju ranije mjere sprečavanja širenja novog koronavirusa

Nacionalno koordinaciono tijelo za zarazne bolesti (NKT) je, na sjednici kojom je predsjedavao predsjednik Milutin Simović, dalo saglasnost na izmjene pojedinih naredbi i formulisanje obavezujućih uputstava kako bi se, shodno najavi, od ponedjeljka 4. maja omogućio:

Više

OD 4. MAJA 2020. GODINE PODNOŠENJE ZAHTJEVA ZA SUBVENCIJE

Program za podnošenje zahtjeva za subvencije na portalu https://eprijava.tax.gov.me je otvoren za sva privredna društva i sve preduzetnike sa digitalnim sertifikatom.

Više

INFORMACIJA O IZMJENAMA I DOPUNAMA PROGRAMA PRUŽANJA PODRŠKE PRIVREDI I ZAPOSLENIMA, U CILJU UBLAŽAVANJA NEGATIVNIH EFEKATA EPIDEMIJE NOVOG KORONA VIRUSA COVID19

Na sjednici, održanoj 30. aprila 2020. godine, Vlada Crne Gore je razmotrila i usvojila Informaciju o izmjenama i dopunama Programa pružanja podrške privredi i zaposlenima, u cilju ublažavanja negativnih efekata epidemije novog korona virusa COVID19.

Više

NAJČEŠĆE POSTAVLJENA PITANJA U VEZI SA SUBVENCIJAMA A U SKLADU SA PROGRAMOM ZA PRUŽANJE PODRŠKE PRIVREDI I ZAPOSLENIMA I CILJU UBLAŽAVANJA NEGATIVNIH EFEKATA IZAZVANIH EPIDEMIJOM NOVOG KORONA VIRUSA #COVID 19

Ovdje možete pronaći odgovore na do sada najčešće postavljena pitanja u vezi subvencija a u skladu sa Programom za podršku privredi i zaposlenima. Spisak će se redovno dopunjavati u skladu sa pristiglim pitanjima.

Više

POGLAVLJE 8: CG očekuje otvaranje poglavlja koje se odnosi na konkurenciju

Dinamika sprovođenja obaveza iz pregovaračkog procesa ne trpi, uprkos restriktivnim mjerama u organizaciji rada u Crnoj Gori i državama članicama Evropske unije, ukazao je glavni pregovarač Aleksandar Drljević, poručivši da se nada da će pozitivan odnos Brisela prema politici proširenja biti potvrđen otvaranjem poglavlja 8 – Konkurencija.

Više