Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

ZAKON O BESPLATNOJ PRAVNOJ POMOĆI: Za tri godine, na ime troškova angažovanja advokata u postupku pružanja besplatne pravne pomoći, utrošeno pola miliona eura

Za tri godine, 2017, 2018. i 2019, na ime troškova angažovanja advokata u postupku pružanja besplatne pravne pomoći, pred svim sudovima, utrošeno je ukupno 578.318 eura za besplatnu pravnu pomoć.

Više

FOND ZA ZDRAVSTVENO OSIGURANJE: Nova lična karta može se koristiti kao zdravstvena knjižica

Crnogorski osiguranici mogu da novu ličnu kartu koriste kao zdravstvenu knjižicu, ukazao je direktor Fonda za zdravstveno osiguranje Sead Čirgić.

Više

ODLUKA O RASPODJELI SREDSTAVA NEVLADINIM ORGANIZACIJAMA NA OSNOVU JAVNOG KONKURSA "RAZVIJAJMO KULTURNE NAVIKE!": Grupa nevladinih organizacija žaliće se Upravnom sudu na odluku o raspodjeli sredstava

Grupa nevladinih organizacija, koje su tokom proteklih sedmica pokušale skrenuti pažnju javnosti na nezakonitosti koje su pratile proces ocjenjivanja projekata i donošenja Odluke o raspodjeli sredstava nevladinim organizacijama na osnovu Javnog konkursa "Razvijajmo kulturne navike!", podnijele su nadležnom Ministarstvu kulture i formalnu Inicijativu za poništenje te štetne Odluke.

Više

PRIVATNE PREDŠKOLSKE USTANOVE BEZ NOVEMBARSKIH SUBVENCIJA

Zaposleni u privatnim predškolskim ustanovama (PPU) ostaće bez dijela novembarskih zarada zbog ukidanja subvencija za taj mjesec. U PPU su istakli da nijesu prethodno obaviješteni o ukidanju subvencija, koje je Vlada ranije odobrila kao pomoć u poslovanju zbog negativnih posljedica korona virusa.

Više