Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

ZAKON O PLATNOM PROMETU: U porastu broj preduzeća u blokadi

Centralna banka (CBCG) objavila je novi spisak preduzeća sa blokiranim računima, na kojem se nalazi deset kompanije više nego na prethodnom.

Više

RASPRAVA O NACRTU PLANA AKTIVNOSTI ZA POSTIZANJE RODNE RAVNOPRAVNOSTI (PAPRR) 2017-2021 SA PROGRAMOM SPROVOĐENJA ZA PERIOD 2017-2018: Rok za dostavljanje komentara, predloga i sugestija 10. mart 2017. godine

Ministarstvo za ljudska i manjinska prava, na osnovu Uredbe o načinu i postupku ostvarivanja saradnje organa državne uprave i nevladinih organizacija ("Sl. list CG", br. 7/2012), 28. februara 2017. godine, započelo je raspravu o tekstu nacrta Plana aktivnosti za postizanje rodne RAVNOPRAVNOSTI (PAPRR) 2017-2021 sa Programom sprovođenja za period 2017-2018 i poziva sve zainteresovane da se uključe i da svoje komentare, predloge i sugestije na predloženi tekst dokumenta dostave u online formatu putem linka za elektronsku verziju koji je dostupan ovdje.

Više

JAVNI POZIV ZA DODJELU PODRŠKE POKRETANJU POSLOVANJA MLADIH POLJOPRIVREDNIKA ZA 2017. GODINU: Rok za podnošenje Zahtjeva za odobravanje biznis plana je 13. april 2017. godine

Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja objavilo je Javni poziv za dodjelu podrške pokretanju poslovanja mladih poljoprivrednika za 2017. godinu. Javni poziv objavljuje se prvi put i rezultat je politike samog Ministarstva koje je prepoznalo značaj mladih ljudi u razvijanju poljoprivredne proizvodnje, povećanju površina obradivog zemljišta, ali i smanjenju trenda depopulacije ruralnih područja.

Više

MINISTARSTVO FINANSIJA: Prodati zapisi za 32,5 miliona eura

Na trećoj ovogodišnjoj aukciji prodati su državni zapisi sa rokom dospjeća od 182 dana, vrijedni 32,5 miliona eura, po prosječnoj stopi prinosa od 2,69 odsto.

Više