Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

VLADA CG: Utvrđen Predlog zakona o budžetu za 2021. godinu

Vlada Crne Gore je, na 17. sjednici održanoj 30. marta 2021. godine kojom je predsjedavao premijer prof. dr Zdravko Krivokapić, utvrdila Predlog zakona o budžetu za 2021. godinu, kojim je predviđen ukupan iznos primitaka i izdataka od 2.455,79 miliona eura. Glavni cilj predloženog Zakona je stvaranje uslova za brži ekonomski oporavak, uz stabilizaciju javnih finansija kao jednog od glavnih preduslova ukupne ekonomske održivosti.

Više

U PRIPREMI NACRT ZAKONA O PORIJEKLU IMOVINE: Ministarstvo finansija formira radni tim za izradu zakona

Ministarstvo finansija Crne Gore zaduženo je da izradi nacrt zakona o porijeklu imovine i u tom cilju biće formirana radna grupa koja će raditi na tom propisu.

Više

U PRIPREMI PREDLOG ZAKONA O MEDICINSKI POTPOMOGNUTOJ OPLODNJI

Predlog zakona o medicinski potpomognutoj oplodnji još je u pripremi, rekla je ministarka zdravlja Jelena Borovinić Bojović.

Više

OBRAZOVNO-VASPITNE USTANOVE U 11 OPŠTINA POČINJU SA RADOM

Sa redovnim radom će početi javne i privatne obrazovno-vaspitne ustanove u Gusinju, Plavu, Petnjici, Rožajama, Žabljaku, Andrijevici, Danilovgradu, Budvi, Tivtu, Kolašinu i Tuzima

Više