Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

PRVA NACIONALNA KONFERENCIJA O POLJOPRIVREDI I RURALNOM RAZVOJU U CRNOJ GORI 11. I 12. DECEMBRA 2017. GODINE

11.12.2017.


U organizaciji NVO "Mreža za ruralni razvoj", a pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja, 11. i 12. decembra, u Nikšiću, održaće se Nacionalna konferencija o poljoprivredi i ruralnom razvoju. Konferencija će biti održana u Inovaciono - preduzetničkom centru – Tehnopolis, u Nikšiću.

Konferencija će pružiti priliku učesnicima za razmjenu iskustava i ideja u cilju daljeg unapređenja poljoprivrede i razvoja ruralnih područja u Crnoj Gori, ali i za uspostavljanje intenzivinije buduće saradnje svih relevantnih aktera.

Nacionalna konferencija počeće zvanično 11. decembra 2017. godine, u 09,00h. Tim povodom, prisutnima će se obratiti potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja mr Milutin Simović.

Nacionalna konferencija okupiće značajan broj relevantnih aktera u oblasti poljoprivrede i ruralnog razvoja, uključujući predstavnike lokalnih samouprava, poljoprivredne proizvođače, prerađivače, nevladine organizacije. Na konferenciji će učestvovati oko 90 učesnika iz sedam zemalja regiona: Crna Gora, Srbija, Bosna i Hercegovina, Makedonija, Kosovo, Hrvatska i Albanija. U okviru konferencije biće održano više okruglih stolova i radionica na aktuelne teme iz oblasti održivog ruralnog razvoja.


IZVOR: Vebsajt Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja, 10.12.2017.