Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

OKRUGLI STO "LJUDSKA PRAVA I ZAŠTITA OD DISKRIMINACIJE KROZ PROCES EU INTEGRACIJA" 11. JUNA 2015. GODINE


Ministar za ljudska i manjinska prava dr Suad Numanović otvoriće, 11. juna 2015. godine, okrugli sto na temu "Ljudska prava i zaštita od diskriminacije kroz proces EU integracija" koji će se održati u hotelu Podgorica, sa početkom u 10:30 časova.

U okviru dva Panela o zanimljivim temama iz ove oblasti govoriće respektabilna imena iz oblasti zaštite i unapređenja ljudskih prava.

Prvi Panel podijeliće, ispred državnih institucija, Blanka Radošević Marović, generalna direktorica Direktorata za unapređenje i zaštitu ljudskih prava i Svetlana Rajković, generalna direktorica za međunarodnu pravnu saradnju i evropske integracija u Ministarstvu pravde.

Predstavnici/e nevladinog sektora iz organizacija koje se značajno zalažu za unapređenje prava i sloboda ranjivih društvenih grupa govorićeu okviru drugog Panelu. Osvrt na ovu tematiku iz svog ugla daće Nataša Borović, predsjednica Saveza udruženja paraplegičara Crne Gore, Fana Delija, izvršna direktorica Centra za romske inicijative, Stevan Milivojević, izvršni direktor LGBT Forum Progres i Biljana Zeković izvršna direktorica SOS Telefona za žene i djecu žrtve nasilja Podgorica.

Izvor: Vebsajt Ministarstvo za ljudska i manjinska prava, 10.06.2015.