Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

SKUPŠTINA CG: 10. maja 2016. godine održana sednice Odbora za ekonomiju, finansije i budžet, odgođena Odbora za zdravstvo, rad i socijalno staranje - Podržan prijedlog zaključaka i razmotreni finansijski izvještaji sa izvještajima o radu dva nezavisna regulatorna tijela


141. śednica Odbora za ekonomiju, finansije i budžet

Odbor je na održanoj 141. śednici razmotrio Prijedlog zaključaka povodom održanog kontrolnog saslušanja ministra održivog razvoja i turizma, Branimira Gvozdenovića i v.d. sekretara Sekretarijata za razvojne projekte, Biserke Dragićević, kako bi se utvrdile činjenice i okolnosti u vezi sa validnošću izdate garancije, shodno Aneksu ugovora, za završetak radova na hotelu "As" u Perazića Dolu, koji su podnijeli poslanici Miloš Konatar i Aleksandar Damjanović. Nakon rasprave i odgovarajućih modifikacija predloženog teksta navedenih zaključaka Odbor je odlučio da predloži Skupštini Crne Gore da iste usvoji.

Odbor je takođe razmotrio i odlučio da predloži Skupštini da prihvati Izvještaj o finansijskom poslovanju i Izvještaj o radu Agencije za elektronske medije za 2015. godinu kao i Finansijski izvještaj i Izvještaj o radu Agencije za ljekove i medicinska sredstva za 2015. godinu.

Razmatranje Inoviranog izvještaja o korišćenju finansijskih sredstava Skupštine i Službe Skupštine za 2015. godinu, sa Izvještajem o javnim nabavkama odloženo je za neku od narednih sjednica Odbora.

123. śednica Odbora za zdravstvo, rad i socijalno staranje

Zbog nedostatka kvoruma za rad i punovažno odlučivanje, 123. sjednica Odbora za zdravstvo, rad i socijalno staranje, koja je trebala da se održi 10. maja, odgođena je za srijedu, 11.05.2016.godine.

Izvor: Press služba Skupštine Crne Gore, 10.05.2016.