Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

SKUPŠTINA CG: Održane śednice Zakonodavnog odbora, Odbora za zdravstvo, rad i socijalno staranje, Administrativnog odbora, Odbora za ekonomiju, finansije i budžet - Razmotreni amandmani na Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o konverziji kredita u švajcarskim francima CHF u eure EUR, imenovane dvije savjetnice predśednika Skupštine Crne Gore


Nastavak 172. śednice Zakonodavnog odbora

Zakonodavni odbor Skupštine Crne Gore je, na održanom nastavku 172. śednice, razmotrio i pozitivno se izjasnio o Prijedlogu zakona o dopuni Zakona o penzijskom i invalidskom osiguranju.

130. śednica Odbora za zdravstvo, rad i socijalno staranje

Na održanoj śednici Odbor za zdravstvo, rad i socijalno staranje nije podržao Prijedlog zakona o dopuni Zakona o penzijskom i invalidskom osiguranju, koji je podnio poslanik Srđan Milić.

71. śednica Administrativnog odbora

Na održanoj 71. śednici Administrativnog odbora Skupštine Crne Gore 25. saziva, Odbor je, na prijedlog Darka Pajovića, predśednika Skupštine Crne Gore, a shodno članu 6 Odluke o posebnim savjetnicima u Skupštini Crne Gore ("Sl. list CG", br. 21/2016), imenovao Anu Radonjić, diplomiranu filološkinju, i Bojanu Dabović, diplomiranu novinarku, za savjetnice predśednika Skupštine Crne Gore.

157. śednica Odbora za ekonomiju, finansije i budžet

Na održanoj 157. śednici Odbor za ekonomiju, finansije i budžet razmotrio je tri amandmana na Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o konverziji kredita u švajcarskim francima CHF u eure EUR, koje su podnijeli poslanici: Zoran Jelić, Rešid Adrović, Majda Bešlić, Veljko Zarubica i Radovan Obradović. Predstavnik predlagača nije prihvatio navedene amandmane. Nakon izjašnjavanja Odbor je odlučio da predloži Skupštini da prihvati amandmane 1, 2 i 3.

Izvor: Press služba Skupštine Crne Gore, 30.08.2016.