Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine
glavna-slika
Email Print

JAVNA RASPRAVA O NACRTU ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O ZAŠTITI KULTURNIH DOBARA: Rasprava će trajati do 18. jula 2018. godine

31.05.2018.


Na osnovu člana 11 Uredbe o postupku i načinu sprovođenja javne rasprave u pripremi zakona ("Sl. list CG", br. 12/2012), Ministarstvo kulture daje na javnu raspravu Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o zaštiti kulturnih dobara i upućuje javni poziv građanima, naučnoj i stručnoj javnosti, državnom organima, političkim strankama, nevladinim organizacijama, međunarodnim organizacijama, medijima i svim drugim zainteresovanim licima, organizacijama i zajednicama, da se uključe u javnu raspravu i daju svoj doprinos u razmatranju Nacrta zakona.

Zainteresovani subjekti svoje komentare, primjedbe i sugestije na Nacrt zakona mogu dostaviti Ministarstvu kulture, u pisanom i elektronskom obliku, na adresu: Njegoševa bb, 81250 Cetinje, kao i na e-mail: kabinet.kultura@mku.gov.me, tokom cijelog trajanja javne rasprave.

Javna rasprava će trajati 40 dana od dana objavljivanja javnog poziva, zaključno sa 12. julom 2018. godine.


IZVOR: Vebsajt Ministarstvo kulture, 30.05.2018.


Naslov: Redakcija