Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine
glavna-slika
Email Print

JAVNI POZIV ZA KONSULTACIJE U POSTUPKU PRIPREME NACRTA ZAKONA O MEĐUNARODNOJ RAZVOJNOJ SARADNJI I HUMANITARNOJ POMOĆI CRNE GORE: Konsultacije će od 31. marta do 19. aprila 2017. godine

31.03.2017.


Na osnovu člana 7 Uredbe o postupku i načinu sprovođenja javne rasprave u pripremi zakona ("Sl. list CG", br. 12/2012), Ministarstvo vanjskih poslova, upućuje Javni poziv za konsultacije građanima, stručnim i naučnim institucijama, državnim organima, strukovnim udruženjima, političkim strankama, nevladinim organizacijama, medijima i drugim zainteresovanim organima, udruženjima (zainteresovana javnost) za pitanja koja će se uređivati zakonom, da se uključe u postupak pripreme Nacrta zakona o međunarodnoj razvojnoj saradnji i humanitarnoj pomoći Crne Gore.

Javne konsultacije će trajati 20 dana, od 31. marta do 19. aprila 2017. godine.

Komentare, inicijative, predloge i sugestije možete slati poštom na adresu: Ministarstvo vanjskih poslova, Stanka Dragojevića br. 2, 81 000 Podgorica (sa naznakom "Javne konsultacije-Nacrt zakona o međunarodnoj razvojnoj saradnji i humanitarnoj pomoći Crne Gore") kao i elektronskim putem na e-mail: jelena.lekovic@mfa.gov.me.

Kontakt osoba za koordinaciju konsultacija sa zainteresovanim subjektima je Jelena Leković, br. telefona: 020 416 - 312.

Ministarstvo vanjskih poslova će prispjele inicijative, predloge, sugestije i komentare razmotriti prilikom izrade Nacrta zakona o međunarodnoj razvojnoj saradnji i humanitarnoj pomoći Crne Gore.


IZVOR: Vebsajt Ministarstvo vanjskih poslova, 30.03.2017.


Naslov: Redakcija