Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine
glavna-slika
Email Print

JAVNA RASPRAVA O NACRTU STRATEGIJE RAZVOJA SAOBRAĆAJA CRNE GORE 2018. - 2035. I NACRTU IZVJEŠTAJA O STRATEŠKOJ PROCJENI UTICAJA NA ŽIVOTNU SREDINU

30.11.2017.


Ministarstvo saobraćaja i pomorstva upućuje javni poziv organima, organizacijama, udruženjima i pojedincima (zainteresovana javnost) da se uključe u javnu jaspravu i daju svoj doprinos unaprijeđenju kvaliteta Nacrta Strategije razvoja saobraćaja i Nacrta Izvještaja o strateškoj procjeni uticaja na životnu sredinu predmetne Stategije

Zainteresovani subjekti mogu svoje komentare, mišljenja, primjedbe i sugestije na Nacrt Strategije i Izvještaja dostaviti Ministarstvu saobraćaja i pomorstva u pisanoj formi, putem pošte na adresu: Rimski trg, broj 46, 81000 Podgorica ili elektronski, na e-mejl adresu: aleksandar.simonovic@msp.gov.me tokom cijelog trajanja javne rasprave.

Ministarstvo saobraćaja i pomorstva će nakon završetka javne rasprave razmotriti sve komentare, mišljenja, primjedbe i sugestije i sačiniti izvještaj o sprovedenoj javnoj raspravi.


IZVOR: Vebsajt Ministarstvo saobraćaja i pomorstva, 27.11.2017.


Naslov: Redakcija