Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine
glavna-slika
Email Print

MINISTARSTVO ZDRAVLJA UPUTILO JAVNI POZIV ZA UKLJUČIVANJE U POSTUPAK JAVNE RASPRAVE O TEKSTU NACRTA ZAKONA O DOPUNAMA ZAKONA O HITNOJ MEDICINSKOJ POMOĆI

30.08.2019.


Na osnovu člana 15 Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija ("Službeni list Crne Gore", broj 41/18), Ministarstvo zdravlja uputilo je javni poziv zainteresovanoj javnosti (organima, organizacijama, udruženjima i pojedincima) da se uključe u postupak javne rasprave o tekstu Nacrta zakona o dopunama zakona o hitnoj medicinskoj pomoći i da svoje primjedbe, predloge i sugestije dostave u pisanom i elektronskom obliku Ministarstvu zdravlja, na adresu: Podgorica, Rimski trg broj 46 i na e-mail: mzdravlja@gov.me.

Primjedbe, predlozi i sugestije dostavljaju se na obrascu „PRIMJEDBE, PREDLOZI I SUGESTIJE“, koji je objavljen uz ovaj javni poziv.

Javna rasprava o nacrtu ovog zakona trajaće 20 dana, od dana objavljivanja javnog poziva na internet stranici Ministarstva zdravlja i portalu e-uprave, u skladu sa PROGRAMOM JAVNE RASPRAVE O TEKSTU NACRTA ZAKONA, koji je objavljen uz ovaj javni poziv.

Ministarstvo zdravlja će nakon završetka javne rasprave sačiniti izvještaj, u skladu sa Uredbom o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija ("Službeni list Crne Gore", broj 41/18).


IZVOR: Vebsajt Ministarstva zdravlja, 28.08.2019.


Naslov: Redakcija