Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

SKUPŠTINA CG: Održane sednice Zakonodavnog odbora i Odbora za međunarodne odnose i iseljenike


Zakonodavni odbor održao je 29. juna 2015. godine 129. sednicu i tom prilikom je razmotrio dva predloga zakona i nekoliko amandmana

Odbor je razmotrio i pozitivno se izjasnio o: Predlogu zakona o potvrđivanju Sporazuma između Crne Gore i Republike Turske o socijalnom osiguranju i Predlogu zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Crne Gore i Savjeta ministara Republike Albanije o ekonomskoj saradnji.

Takođe, Odbor je razmotrio i pozitivno se izjasnio o amandmaima (2) na Predlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o radu i amandmanima (2) na Predlog zakona o izmjeni Krivičnog zakonika Crne Gore.

Odbor nije razmotrio, u skladu sa članom 67 stav 1 Poslovnika Skupštine Crne Gore, Predlog odluke o davanju u dugoročni zakup lokaliteta ostrvo Lastavica sa tvrđavom,,Mamula", opština Herceg Novi, kao ni amandmane (2) na Predlog zakona o zaštiti potrošača - korisnika finansijskih usluga.

Održana 58. sednica Odbora za međunarodne odnose i iseljenike

Na održanoj sednici 29. juna 2015. godine članovi Odbora za međunarodne odnose i iseljenike razmotrili više amandmana na Predlog zakona o saradnji Crne Gore sa iseljenicima.

Takođe, dnevni red 58. sednice Odbora bio je proširen sa Predlogom zakona o potvrđivanju Sporazuma između Crne Gore i Republike Turske o socijalnom osiguranju, o kojem su se poslanici pozitivno izjasnili.

Izvor: Vebsajt Skupštine Crne Gore, 29.06.2015.