Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

SKUPŠTINA CG: 29. oktobra 2015. godine śednica Savjeta Agencije za sprječavanje korupcije - Upoznavanje sa planom rada direktora Agencije do kraja 2015. godine, razmatranje izmjena i dopuna Predloga poslovnika o radu Savjeta Agencije


Šesta śednica Savjeta Agencije za sprječavanje korupcije biće održana 29. oktobra 2015. godine, sa početkom u 10 časova, u Plavoj sali.

Dnevni red:

- Usvajanje Zapisnika sa druge sjednice Savjeta Agencije -

- Usvajanje Zapisnika sa četvrte sjednice Savjeta Agencije -

- Usvajanje Zapisnika sa pete sjednice Savjeta Agencije -

1. Upoznavanje sa planom rada direktora Agencije za sprječavanje korupcije do 1. januara 2016. godine;

2. Razmatranje izmjena i dopuna Predloga poslovnika o radu Savjeta Agencije za sprječavanje korupcije; i

3. Poziv nevladinim organizacijama za učešće na sjednici Savjeta Agencije, na kojoj će se utvrditi način uspostavljanja saradnje Savjeta i Agencije za sprječavanje korupcije sa nevladinim organizacijama.

Pozvani da učestvuju u radu sjednice su: Sreten Radonjić, direktor Agencije, u okviru prve tačke dnevnog reda, i predstavnici nevladinih organizacija Centar za građansko obrazovanje (CGO), Centar za monitoring i istraživanje CeMI, Institut alternativa, Građanska alijansa i Mreža za afirmaciju nevladinog sektora - MANS (pozvane nevladine organizacije sarađuju sa Odborom za antikorupciju Skupštine Crne Gore).

Izvor: Press služba Skupštine Crne Gore, 28.10.2015.