Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

SKUPŠTINA CG: 29. jula 2015. godine śednice Odbora za antikorupciju i Odbora za politički sistem, pravosuđe i upravu - razmatranje više predloga zakona i trenutnog stanja u procesu pregovaranja Crne Gore i Evropske unije u dijelu antikorupcije i organizovanog kriminala


40. śednica Odbora za antikorupciju biće održana 29.07.2015. godine, sa početkom u 10:00 časova, u  Plavom salonu.

Dnevni red:

1. Trenutno stanje u procesu pregovaranja Crne Gore i Evropske unije u dijelu antikorupcije i organizovanog kriminala, vezano za Poglavlje 23 - Pravosuđe i temeljna ljudska prava i Poglavlje 24 - Pravda, sloboda i bezbjednost, a iz nadležnosti Državnog tužilaštva i rezimiranje međusobne saradnje Državnog tužilaštva i Odbora za antikorupciju za period od izbora VDT-a.

Sjednici će prisustvovati Vrhovni državni tužilac, g-din Ivica Stanković i Glavni specijalni tužilac, g-din Milivoje Katnić.

99. śednica Odbora za politički sistem, pravosuđe i upravu biće održana 29.07.2015. godine, sa početkom u 12:00 časova, u  Plavoj sali.

Dnevni red:

1. Konsultativna rasprava o Predlogu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o parničnom postupku, koji je podnijela Vlada Crne Gore;

2. Predlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o parničnom postupku;

3. Predlog zakona o arbitraži, koji je podnijela Vlada Crne Gore.

Izvor: Press služba Skupštine Crne Gore, 28.07.2015.