Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine
glavna-slika
Email Print

JAVNA RASPRAVA O PREDLOGU ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O ELEKTRONSKIM KOMUNIKACIJAMA: Rasprava će trajati do 12. juna 2019. godine

29.05.2019.


Na osnovu člana 14 Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija("Sl. list CG", br. 41/2018),, Ministarstvo ekonomije daje na javnu raspravu

Predlog zakona o izmjenama i dopunama zakona o elektronskim komunikacijama

i upućuje

JAVNI POZIV

građanima, stručnoj javnosti i svim drugim zainteresovanim licima da se uključe u javnu raspravu i daju svoj doprinos u razmatranju Predloga zakona.

Javna rasprava će trajati 20 dana od dana objavljivanja javnog poziva.

Zainteresovani subjekti svoje komentare, primjedbe i sugestije na Predlog zakona mogu dostaviti Ministarstvu ekonomije u pisanoj formi na adresu: Rimski trg broj 46, 81000 Podgorica ili na e-mail: viktor.berishaj@mek.gov.me, tokom cijelog trajanja javne rasprave.

Ministarstvo ekonomije će razmotriti sve pristigle komentare, primjedbe i sugestije i nakon toga sačiniti Izvještaj o sprovedenoj javnoj raspravi.


IZVOR: Vebsajt Ministarstvo ekonomije, 23.05.2019.


Izvod iz vijesti, Naslov: Redakcija