Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine
glavna-slika
Email Print

PETI SASTANAK POSEBNE RADNE GRUPE ZA REFORMU JAVNE UPRAVE

28.09.2017.


Peti sastanak Posebne radne grupe za reformu javne uprave (PAR) formirane između Evropske komisije i Crne Gore održaće se u Podgorici 28. i 29. septembra. Sastanak će otvoriti ministarka javne upave, Suzana Pribilovic, i šef Jedinice za Crnu Goru u Generalnoj direkciji za proširenje, Tomas Haglajtner.

Predmet petog sastanka biće razmatranje ostvarenih rezultata u sprovođenju reformi i planiranih aktivnosti usmjerenih na uspostavljanju efikasne i efektivne javne administracije.

Posebna grupa za javnu upravu je formirana u cilju unapređenja postojeće strukture za sprovođenje Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju i fokus njenog djelovanja je reforma javne uprave Crne Gore. Rad Radne grupe je usmjeren na praćenje napretka u oblastima definisanim strateškim dokumentima, kao što su Strategija reforme javne uprave 2016-2020. i Program upravljanja javnim finansijama i dr. dokumentima.

Sastanak Posebne radne grupe će se održati u Staroj zgradi Vlade, ul. Jovana Tomaševića bb.

Uvodna izlaganja su planirana za četvrtak, 28. septembar u 8.00 sati i otvorena su za medijsko praćenje.


IZVOR: Vebsajt Ministarstvo javne uprave, 27.09.2017.


Naslov: Redakcija