Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

JAVNA RASPRAVA O NACRTU KONCESIONOG AKTA ZA DAVANJE KONCESIJA ZA KORIŠĆENJE VODOTOKA ZA IZGRADNJU MALIH HIDROELEKTRANA U CRNOJ GORI: Rasprava će trajati do 15. jula 2016. godine


Javna rasprava o Nacrtu koncesionog akta za davanje koncesija za korišćenje vodotoka za izgradnju malih hidroelektrana u Crnoj Goriodržaće se u periodu do 15. jula 2016. godine.

Na osnovu člana 18 Zakona o koncesijama ("Sl. list CG", br. 8/2009), Ministarstvo ekonomije sprovodi javnu raspravu o Nacrtu koncesionog akta za davanje koncesija za korišćenje vodotoka za izgradnju malih hidroelektrana u Crnoj Gori. Cilj javne rasprave je da se svi zainteresovani subjekti upoznaju sa trenutnim Nacrtom koncesionog akta na osnovu kojega će biti raspisano javno nadmetanje za davanje koncesija za izgradnju malih hidroelektrana na predmetnim vodotocima.

Pozivaju se svi zainteresovani subjekti da dostave svoje komentare i sugestije do 15.07.2016. godine na e-mail adresu: mhe.koncesije@mek.gov.me ili na adresu: Ministarstvo ekonomije, Rimski trg broj 46,
81000 Podgorica. 

Centralni okrugli sto u okviru javne rasprave će se održati u Podgorici u Konferencijskoj sali Ministarstva ekonomije 08. jula 2016. godine, sa početkom u 11h.

Nacrt ugovora o koncesiji za izgradnju malih hidroelektrana

Nacrt koncesionog akta

Prateća tehnička dokumentacija

Izvor: Vebsajt Ministarstvo ekonomije, 27.06.2016.