Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

JAVNA RASPRAVA O NACRTU ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O SLOBODNOM PRISTUPU INFORMACIJAMA: Rasprava će trajati 40 dana


Na osnovu člana 11 Uredbe o postupku i načinu sprovođenja javne rasprave u pripremi zakona ("Sl. list CG", br. 12/2012), Ministarstvo kulture daje na javnu raspravu Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o slobodnom pristupu informacijama.

Ministarstvo upućuje javni poziv građanima, stručnim i naučnim institucijama, državnim organima, Glavnom gradu, Prijestonici i opštinama, strukovnim udruženjima, političkim strankama, sindikatima, vjerskim zajednicama, nevladinim organizacijama, medijima i drugim zainteresovanim organima, organizacijama, udruženjima i pojedincima da se uključe u javnu raspravu i daju svoj doprinos u razmatranju Nacrta zakona o izmjenama i dopunama Zakona o slobodnom pristupu informacijama.

Javna rasprava će trajati 40 dana od dana objavljivanja javnog poziva.

Zainteresovani subjekti, svoje prijedloge, komentare, mišljenja, primjedbe i sugestije mogu dostaviti u pisanoj ili elektronskoj formi Ministarstvu kulture, na adresu: Njegoševa bb, Cetinje, na fax 020/231-196 ili na e-mail: irena.jovanovic@mku.gov.me

Izvor: Vebsajt Ministarstvo kulture, 25.03.2016.