Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

SKUPŠTINA CG: 26. jula 2016. godine održane sednice Odbora za međunarodne odnose i iseljenike - Dato pozitivno mišljenje na predlog za imenovanje ambasadora – šefa Stalne misije Crne Gore pri Ujedinjenim nacijama i drugim međunarodnim organizacijama u Ženevi i na predlog za imenovanje ambasadora – šefa Misije Crne Gore pri Evropskoj uniji, na rezidentnoj osnovi, sa śedištem u Briselu


83. śednica Odbora za međunarodne odnose i iseljenike

Odbor za međunarodne odnose i iseljenike održao je 83. śednicu, na kojoj su članovi Odbora dali pozitivno mišljenje na predlog da gospodin Bojan Šarkić bude izabran za izvanrednog i opunomoćenog ambasadora – šefa Misije Crne Gore pri Evropskoj uniji, na rezidentnoj osnovi, sa śedištem u Briselu.

84. śednica Odbora za međunarodne odnose i iseljenike

Odbor za međunarodne odnose i iseljenike održao je 84. śednicu, na kojoj su članovi Odbora dali pozitivno mišljenje na predlog da gospodin Milorad Šćepanović bude izabran za izvanrednog i opunomoćenog ambasadora – šefa Stalne misije Crne Gore pri Ujedinjenim nacijama i drugim međunarodnim organizacijama u Ženevi, na rezidentnoj osnovi, sa śedištem u Ženevi.

Izvor: Press služba Skupštine Crne Gore, 26.07.2016.