Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

SKUPŠTINA CG: 29. januara 2016. godine Odbor za evropske integracije organizuje javnu tribinu na temu pregovaračkih poglavlja 11 i 12


Odbor za evropske integracije organizovaće javnu tribinu na temu "Crna Gora i EU: pregovori u poglavljima 11 – Poljoprivreda i ruralni razvoj i 12 – Bezbjednost hrane, veterinarstvo i fitosanitarni nadzor", u petak 29. januara 2016. godine sa početkom u 13,00 časova, u Plavoj sali Skupštine Crne Gore.

Dobra praksa bližeg informisanja građana o pregovaračkim poglavljima nastavlja se organizovanjem i ove tribine, na kojoj će zainteresovana javnost i stručnjaci imati priliku da predstave svoja mišljenja i sugestije, prije nego što Odbor razmotri nacrte pregovaračkih pozicija za poglavlja 11 i 12.

Na javnoj tribini će govoriti Marija Maja Ćatović, zamjenica predśednika Odbora za evropske integracije, Benoa Esman (Benoit Esmanne), program menadžer za poljoprivredu i ruralni razvoj u Delegaciji Evropske unije u Crnoj Gori, Danijela Stolica, generalna direktorica Direktorata za poljoprivredu i ribarstvo Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja i pregovarač za poglavlja 11 i 12 i Zorka Prljević, direktorica Fitosanitarne uprave i šefica Radne grupe za poglavlje 12.

Pozivaju se svi zainteresovani da učestvuju na javnoj tribini i upoznaju se sa sadržajem pomenutog pregovaračkog poglavlja, te da svojim sugestijama daju doprinos procesu pristupanja Crne Gore Evropskoj uniji.

Prijava za učešće na javnoj tribini je obavezna. Svi zainteresovani se mogu prijaviti putem e-mail adrese euintegracije@skupstina.me ili na broj telefona 020 404 553, najkasnije do četvrtka, 28. januara 2016. godine u 12,00 časova.

Program možete preuzeti ovdje.

Izvor: Press služba Skupštine Crne Gore, 26.01.2016.