Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine
glavna-slika
Email Print

UPUĆEN JAVNI POZIV ZA UČEŠĆE U JAVNOJ RASPRAVI O NACRTU STRATEGIJE INFORMISANJA JAVNOSTI O PRISTUPANJU CRNE GORE EVROPSKOJ UNIJI 2019-2022. GODINE

26.11.2018.


Generalni sekretarijat Vlade objavljuje Javni poziv zainteresovanoj javnosti za učešće u javnoj raspravi oNacrtu strategije informisanja javnosti o pristupanju Crne Gore
Evropskoj Uniji 2019-2022. godine.

Javna rasprava se sprovodi sa ciljem razmjene informacija i učestvovanja zainteresovanih strana u izradi Strategije informisanja kroz davanje predloga, sugestija i komentara, čime se kreira prostor za dijalog i saradnju, dok se kroz zajedničko odlučivanje o preuzimanju obaveza, osigurava zajedničko vlasništvo nad dokumentom.

Javna rasprava počinje danom objavljivanja Javnog poziva na internet stranici Vlade Crne Gore, portalu eu.me i portalu e-Uprave i traje 20 dana - do 12. decembra 2018. godine.

Javna rasprava se sprovodi dostavljanjem primjedbi, predloga i sugestija u elektronskom obliku na e-mail adrese: svetlana.pesic@mep.gov.me i bojana.mucalica@mep.gov.me.


IZVOR: Vebsajt Skupštine Crne Gore, 25.11.2018.