Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

JAVNA RASPRAVA O NACRTU ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O HEMIKALIJAMA: Rasprava će trajati do 5. aprila 2016. godine


Ministarstvo održivog razvoja i turizma, u skladu sa Uredbom o postupku i načinu sprovođenja javne rasprave u pripremi zakona ("Sl. list CG", br. 12/2012) pokreće javnu raspravu o Nacrtu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o hemikalijama.

Javna rasprava će trajati do 5. aprila 2016. godine.

Javna rasprava se organizuje i u formi tribine koja će biti održana u ponedeljak 18. aprila 2016. godine u multimedijalnoj sali na prizemlju Ministarstva održivog razvoja i turizma, sa početkom u 11:00 h.

Pozivaju se građani, stručne i naučne institucije, državni organi, strukovna udruženja, nevladine organizacije, mediji i druge zainteresovane organizacije i zajednice da se uključe u javnu raspravu i daju svoje prijedloge, primjedbe i sugestije na tekst Nacrta zakona o izmjenama i dopunama Zakona o hemikalijama.

Zainteresovani subjekti mogu svoje komentare, mišljenja, primjedbe i sugestije dostaviti u pisanoj ili elektronskoj formi do 5. aprila tekuće godine Ministarstvu održivog razvoja i turizma na sljedeći način:

- na e-mail adresu Ministarstva održivog razvoja i turizma javna.rasprava@mrt.gov.me;

- na portal E-Uprave ili

- preko arhive Ministarstva na adresu: Ministarstvo održivog razvoja i turizma, IV Proleterske br. 19, 81 000 Podgorica (sa naznakom "Javna rasprava – Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o hemikalijama)

- Kontakt osoba za koordinaciju konsultacija je: Jelena Kovačević, e-mail jelena.kovacevic@mrt.gov.me tel, 020 446 237, Fax: +382 20 446 215.

Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o hemikalijama možete preuzeti ovdje.

Izvor: Vebsajt Ministarstvo održivog razvoja i turizma, 25.02.2016.