Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine
glavna-slika
Email Print

SAVJET ZA REFORMU JAVNE UPRAVE: Usvojen Izvještaj o implementaciji Akcionog plana za sprovođenje reforme javne uprave 2016-2020, za period jul 2016 – jul 2017.

25.09.2017.


Potpredsjednik Vlade za politički sistem, unutrašnju i vanjsku politiku Zoran Pažin, predsjedavao je drugom sjednicom Savjeta za reformu javne uprave.

Savjet je razmotrio i usvojio Izvještaj o implementaciji Akcionog plana za sprovođenje reforme javne uprave 2016-2020, koji obuhvata period jul 2016-jul 2017. godine.

Savjet je konstatovao da Izvještaj, koji je izrađen prema metodologiji Evropske komisije, predstavlja unaprijeđeni i kvalitetniji način izvještavanja u postizanju rezultata u odnosu na Strategijom definisane ciljeve.

Savjet je zadužio državne organe koji su nosioci aktivnosti, da na kvalitetniji i efikasniji način pristupe realizaciji planiranih aktivnosti u okviru svojih nadležnosti.

Vlada Crne Gore usvojila je Izvještaj o implementaciji Strategije za 2016. godinu, u aprilu ove godine, a ovaj izvještaj predstavlja napor Vlade za unapređenje procesa praćenja i monitoringa, a u cilju implementacije Strategije reforme javne uprave.


IZVOR: Vebsajt Ministarstvo javne uprave, 22.09.2017.


Naslov: Redakcija