Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine
glavna-slika
Email Print

PRAVILNICI O KOLIČINAMA OPASNIH MATERIJA PO KATEGORIJAMA KOJIMA SE ODREĐUJE STEPEN RIZIKA SEVESO POSTROJENJA I O BLIŽEM SADRŽAJU PLANA PREVENCIJE I PLANA ZAŠTITE OD UDESA: Pravilnici su donijeti na osnovu Zakona o životnoj sredini

25.01.2017.


Na osnovu članova 39, 40 i 41 Zakona o životnoj sredini ("Sl. list CG", br. 52/2016) Ministarstvo održivog razvoja i turizma donijelo je Pravilnik o količinama opasnih materija po kategorijama kojima se određuje stepen rizika Seveso postrojenja ("Sl. list CG", br. 63/2016) i Pravilnik o bližem sadržaju plana prevencije i plana zaštite od udesa ("Sl. list CG", br. 67/2016).

Pravilnikom o količinama opasnih materija po kategorijama kojima se određuje stepen rizika Seveso postrojenja propisuje se količina opasnih materija po kategorijama kojima se određuje stepen rizika Seveso postrojenja.

Pravilnikom o bližem sadržaju plana prevencije i plana zaštite od udesa propisuje se bliži sadržaj plana prevencije udesa i obavještenja o Seveso postrojenju, sadržaj i metodologija izrade izvještaja o bezbjednosti i plana zaštite od udesa.


IZVOR: Vebsajt Agencije za zaštitu životne sredine, 23.01.2017.


Naslov: Redakcija