Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

NACRT ZAKONA O ELEKTRONSKOJ IDENTIFIKACIJI I ELEKTRONSKOM POTPISU: U Nacrtu zakona, koji je na javnoj raspravi do 21. novembra 2016. godine, uočene tehničke greške, te je Nacrt zakona korigovan


Na osnovu člana 11 Uredbe o postupku i načinu sprovođenja javne rasprave u pripremi zakona ("Sl. list CG", br. 12/2012), Ministarstvo za informaciono društvo i telekomunikacije objavilo je 12. oktobra 2016. godine javni poziv državnim organima, organima državne uprave, lokalnim samoupravama, organima lokalnih samouprava, javnim službama i pravnim licima koja vrše javna ovlašćenja, građanima, privrednim društvima, nevladinim organizacijama i drugim zainteresovanim organizacijama, zajednicama i pojedincima da se uključe u javnu raspravu o Nacrtu zakona o elektronskoj identifikaciji i elektronskom potpisu.

U objavljenom tekstu Nacrta zakona uočene su određene tehničke greške. S tim u vezi Nacrt zakona je korigovan i može se preuzeti OVDJE.

Iz Ministarstva za informaciono društvo i telekomunikacije podsjećaju da javna rasprava traje do 21. novembra 2016. godine.

Prijedlozi, sugestije i komentari na Nacrt zakona mogu se dostavljati Ministarstvu za informaciono društvo i telekomunikacije na adresu: Rimski Trg 45, 81 000 Podgorica, fax: Fax: +382 20 241 790 ili na e-mail: ljubica.novovic@mid.gov.me.

Izvor: Vebsajt Ministarstvo za informaciono društvo i telekomunikacije, 21.10.2016.